Novi singl Nuše Rojs “Brojka”

S ponosom Vam predstavljamo novi singl sa novog albuma Nuše Rojs.

Nuša Rojs, mlada i simpatična slovenska pjevačica, je poslijednjih mjeseci izuzetno prisutna u Hrvatskim medijima a Hrvatskoj javnosti se predstavila kao pobjednica 2. sezone reality emisije Gospodin Savršeni, u produkciji RTL televizije.

Uslijedio je njen prvi singl i video spot na Hrvatskom jeziku „SUDBINU SAMO NEBO PIŠE“, objavljen krajem studenog 2019, koji je odlično prihvaćen kako u Hrvatskoj tako i u Sloveniji i broji preko
160 000  YouTube pregleda,  te duet sa Matejem Mlađenovićem u pjesmi „Izgubljeni“ objavljenoj krajem siječnja.

Nakon toga, Nuša se povukla u studio i u suradnji sa nagrađivanim Slovenskim autorom i producentom Bojanom Šerugom snimila novi singl „Brojka“ koji se u prvoj polovici veljače počeo emitirati na slovenskim radijskim postajama a kojeg Vam ovim putem želimo predstaviti.

U pjesmi „Brojka“ Nuša nije pokazala samo svoje pjevačke sposobnosti, nego i dramske kvalitete iskazane kroz dubinu emocija pristunih u samoj pjesmi.

Svoje iskustvo pjevanja „Brojke“ Nuša je opisala ovako:

Moja čustva in misli so čiste, skladbo sem se potrudila odpeti in zaigrati po svojih najboljših močeh “ dvojka pa bom samo tistemu, kateremu bo najina hči enaka”.

Nuša Rojs

Nadamo se da će Vam se pjesma svidjeti, i da ćete ju uvrstiti u svoj program.